Rajčatový toust/Tomato toast

Z nákupu toustovače mám opravdu radost. Pořád v něm zkouším nové věci, a tentokrát jsem doma měla přebytek rajčat, která jsem nemalá jak zužitkovat. Představa svačiny byla jasná, zbývalo ji jen realizovat.


I'm really happy to buy a toaster. I'm still trying to find new things in it, and this time I've had a bunch of tomatoes in my home that I'm not good at making use of. The concept of snack was clear, but it was only to be realized.


POTŘEBUJEME: 4 plátky světlého toustového chleba, 1 střední rajče, 1 menší cibuli, 1 lžíci oleje, 1 lžíci octa, sůl, pepř


WE NEED: 4 slices of light toast bread, 1 medium tomato, 1 small onion, 1 tablespoon of oil, 1 tablespoon of vinegar, salt, pepper






POSTUP: Rajče a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na toustový chleba v pořadí: vrstva rajčat, vrstva cibule. Každý toust pokapeme polovinou lžíce octa a polovinou lžíce oleje. Podle chuti osolíme a opepříme a zapečené v toustovači, dokud pečivo nezačne zlátnout.


PROCEDURE: Cut tomatoes and onions on wheels and put on toast bread in order: tomato layer, onion layer. Each toast is sprinkled with half a spoon of vinegar and half a spoon of oil. According to taste, salt and pepper and baked in a toaster until the pastry begins to become golden.






SERVÍROVÁNÍ: Teplé jako rychlou svačinku, nebo večeři.


SERVING: Warm as a fast snack or dinner.

Komentáře

Oblíbené příspěvky