Knižní challenge na Goodreads.com/Book Challenge at Goodreads.com

_DSC4554 (2)Myslím si, že čtu hodně, jenomže se nemám s kým porovnávat. Lidé v mém nejbližším okolí buď nemají na čtení čas (v lepším případě), nebo knihami přímo pohrdají (to v tom horším). Proto mě zaujala knižní challenge na Goodreads, které se můžete také zúčastnit.


think I read a lot, but I have no one to compare with. People in my immediate neighborhood either do not have time to read (in the best case) or just despise books (that's worse). That's why I was attracted by the Goodreads book challenge, which you can also take part in.


Zapojila jsem se do ní už loni a pravidla jsou víc než jednoduchá: stačí se zaregistrovat na Goodreads.com a přijmout výzvu. Tady je nutné zvolit, kolik knih chcete za rok přečíst. Nikdo vám nevnucuje předem vygenerovaný počet, všechno závisí jenom na vás. Já zvolila rovnou stovku, což mi přijde proveditelné. Na splnění výzvy máte čas do posledního prosince, a potom se můžete zúčastnit nové, pro následující rok.


I've been involved in it last year and the rules are more than simple: just sign up for Goodreads.com and accept the challenge. Here you have to choose how many books you want to read per year. Nobody enforces your pre-generated number, everything depends only on you. I chose a hundred, which will be feasible. To meet the challenge, you have time until last December, and then you can participate in a new one for the following year.






Na Goodreads si navíc můžete ostatní čtenáře přidávat do přátel a porovnávat si s nimi vaše literární pokroky. Můžete mě začít sledovat, jmenuju se tam Netradičně tradiční, a třeba se vzájemně inspiruje email k novým tipům na čtení.


At Goodreads, you can also add other readers to friends and compare their literary progress with them. You can start watching me, I'm called Netradičně tradiční, and maybe it's getting inspired by email for new reading tips.

Komentáře

Oblíbené příspěvky