Falešný rybičkový toust/Fake fish toast

Naše rodina se kulinárních orgií nemůže nabažit. Zalíbila se nám příprava toustů, přestože se můj nápad pořídit toustovač že začátku nesetkal s nadšenými ohlasy. Pomalu každý večer mi případně povinnost vymyslet novou náplň, a pak hodnotíme, který z dosud vyrobených toustů byl nejlepší.

Our family of culinary orgies can not get enough. We liked the preparation of toasts, even though my idea to buy a toaster did not meet enthusiastically at first. Slowly every night I have a duty to invent a new filling, and then we evaluate which toast made so far has been the best.


Když jsme vychutnávali avokádový, poněkud dochucený, aby nebyl pořád stejný, padl návrh, že by bylo fajn dát do toustu nějaké naložené rybičky. Tomu jsem se jako vegetarián urputně bránila, ale shodou okolností jsem měla čerstvě připravené cuketové matjesy, které jsem neváhala obětovat.

When we ate avocados, somewhat flavored to be not always the same, it was suggested that it would be nice to put some loaded fish in the toast. This is what I used to defend as a vegetarian, but at the same time I had freshly prepared zucchini matjeses that I did not hesitate to sacrifice.





POTŘEBUJEME: 1 menší cuketu, 1 střední cibuli, 4 lžičky soli, pepř, 1 lžíci octa, 2 lžíce oleje, 2 krajíce světlého toustového chleba, citronovou šťávu

WE NEED: 1 smaller zucchini, 1 medium onion, 4 teaspoons of salt, pepper, 1 tablespoon of vinegar, 2 tablespoons of oil, 2 slices of light toast bread, lemon juice





POSTUP: Falešné vegetariánské matjesy připravíte podle receptu, který jsem vydala 5. ledna 2018. Jen se nemusíte výzbroji takovou trpělivostí, stačí všechny ingredience smíchat ve vhodné nádobě a nechat v chladu 2 hodiny uležet.

PROCEDURE: Fake vegetarian matjesy will be prepared according to the recipe I issued on January 5, 2018. Just do not have the equipment with such patience, just mix all the ingredients in a suitable container and let it cool for 2 hours.





Pak na spodní krajíc toustového chleba nalijte 2 lžíce nálevu z hotových matjesů a přidáte 2-3 lžíce zeleniny. Přiklopíte druhým krajícem a zapečete v toustovači.

Then pour 2 tablespoons of ready matjeses on the bottom of the toast bread and add 2-3 tablespoons of vegetables. Put the second slicer over and seal in the toaster.





Pokud máte radši kyselejší chuť, můžete hotový toust dochutit citronovou šťávou.

If you prefer a sour taste, you can make the toast with lemon juice.

Komentáře

Oblíbené příspěvky