Barevné květináče/Colorful flower pots

Za chvíli je tady jaro, a proto nastal nejvyšší čas připravit si nějaké originální květináče, ve kterých se bude rostlinám dařit. Na výrobu není potřeba žádné velké umělecké nadání, spíš se cení nápad a chuť něco dělat. A pak - sami nejlíp víte, co se do vašeho interiéru nejlíp hodí.


In a moment, spring is here, and it is time to prepare some original pots to grow plants. There is no need for great artistic talent to produce, rather an idea and a desire to do something. And then - you know best what best suits your interior.


Připravte si obyčejné keramické květináče a vhodné podmisky k nim. Dál budete potřebovat vodou ředitelné barvy (poraďte se ve specializovaných prodejnách, co vám doporučí), nebo akrylové barvy a bezbarvý lak; pokud máte, využijete i barvu ve spreji. Já zvolila černý lesklý sprej a matnou vodou ředitelnou červenou barvu. Hodit se vám budou gumové rukavice a fólie, kterou zakryjete podložku a po použití ji vyhodíte.


Prepare common ceramic pots and appropriate pots to them. Next, you will need water-borne paints (consult with specialized shops to recommend it) or acrylic paints and a colorless varnish; if you have, you will also use spray paint. I chose a black glossy spray and a matt water-red red color. You will throw a rubber gloves and a foil to cover the mat and use it after use.






Nejdřív jsem spodní část květináče obarvila černým sprejem. Stačila na to jedna vrstva, barva pak není jednolitá a tvoří zajímavou "flekatou" kresbu. Když základ zaschnul, natřela jsem obroučku načerveno. Možná by se mohlo zdát, že výtvor jen nechám zaschnout a je hotovo, ale měla jsem s ním ještě další plány.


At first, the bottom of the pot was colored with a black spray. One layer was enough, the color is not uniform and is an interesting "fleece" artwork. When the base dried out, I drained the crumb rouge. Perhaps it would seem that I just leave the creation to be dry and it's done, but I had other plans with it.






Občas si nemůžu vzpomenout, co ve kterém květináči pěstuju. Zápichy s názvem rostliny mi nepřijdou estetické, takže jsem se rozhodla označit přímo květináče. pomocí vatičky na čištění uší jsem na ně červeně napsala, co bylo potřeba. Barvu jsem nechala schnout na postavených květináčích, takže z nápisu mírně stékala a celý vzhled dotvořila.


Sometimes I can not remember what the pots are growing in. I'm not aesthetically pleased with the name of the plants, so I decided to mark the pots directly. I used a red eyelid to write what was needed. I let the color dry on the potted pots, so it ran down slightly from the inscription and made the whole look.

Komentáře

Oblíbené příspěvky