Noky s a asijskou cuketou /Gnocchi with and Asian zucchini

_DSC4554 (2)Cuketa patří mezi moje nejoblíbenější jídla. Jsem schopná ji jíst pomalu každý den. Jestli jste na tom stejně jako já, určitě oceníte tenhle jednoduchý recept.



The cucumber is one of my favorite meals. I can eat it slowly every day. If you're the same as me, you'll appreciate this simple recipe.


POTŘEBUJEME : 1 menší cuketu, 3 stroužky česneku, 1 střední cibuli, olej a balení bramborových noků, grilovací koření



WE NEED: 1 smaller zucchini, 3 cloves of garlic, 1 medium onion, oil and potato gnocchi, grilled spice






POSTUP: Cuketu nakrájíme na čtvrtkolečka, umístíme na trochu oleje do pánve. Česnek oloupeme a v lisu rozdrtíme dva a půl stroužků k cuketě. Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky a přidáme do pánve. Podle chuti okořeníme a osolíme. Pečlivě promícháme a dusíme, dokud cuketa nezměkne.


PROCEDURE: Cut the cucumber into quarters, place a little oil in the pan. Pull the garlic and crush two and a half cubes to the zucchini in the press. Put the peeled onion into strips and add to the pan. Depending on taste, season and salt. Stir and stir until the zucchini is tender.






V hrnci zatím uvaříme noky. Hotové propláchneme, aby nelepily a horké smícháme s cuketovou směsí. V lisu rozdrtíme zbývající půlku česneku a promícháme s noky.


In the pot we cook the gnocchi. Finish the rinses to avoid sticking and hot mixing with the zucchini mix. In the press, crush the remaining half of the garlic and mix with the gnocchi.






Podáváme teplé jako hlavní jídlo.


Serve hot as a main meal.

Komentáře

Oblíbené příspěvky