středa 23. srpna 2017

Ostré čínské nudle

 _DSC4554 (2)Poslední dobou jsem si oblíbila čínské nudle. Jím je vĕtšinou jako rychlou večeři a často do nich přidám zeleninu, která mi zbyla z předchozího vaření.




 

POTŘEBUJEME na 1 porci: 1 kostku instantních čínských nudlí, vodu, grilovací koření, olej, půl sklenice Moravanky, 2-3 stroužky česneku

POSTUP: Ve vhodné nádobĕ zalijeme nudle vodou a přidáme grilovací koření. Na pánvi na trošce oleje orestujeme česnek nakrájený na plátky, přidáme okapanou Moravanku (bez feferonky, cibuli a okurky krájíme na plátky). Necháme trochu zmĕknout a přidáme čínské nudle včetnĕ vody. Vaříme, dokud se všechna voda nevypaří. Nudle zapákneme trochou oleje, smažíme za stálého míchání. Podáváme teplé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zrychlená česnečka

Určitě to znáte taky: večer přijdete domů, hladoví   máte chuť na polívku. Nechystáte se nikam do společnosti a o všechny kolem se pokou...