Cizrnové halušky

_DSC4554 (2)Každý z nás asi tuší, že cizrna je zdravá, ale málokdo se ji odhodlá uvařit doma a vyzkoušet ji na vlastní kůži. Sama jsem ji poprvé jedla v Itálii a od té doby se toužím přiblížit tamĕjší chuti. Neúspĕšnĕ, zato jsem vynalezla recepty, které chutnají zbytku naší domácnosti.






Potřebujeme: ½ balíčku Bašova kysaného zelí (250 g), 1 plechovku předvařené cizrny, kmín, pepř, sušený česnek, olej


Postup: Na trošce oleje osmažíme okapanou cizrnu s kořením. Když začne vonĕt, přidáme zelí a trochu šťávy z nĕj. Promícháme a na vypnuté plotýnce necháme nĕkolik minut dojít. Podáváme teplé.






 

Komentáře

Oblíbené příspěvky