Vylepšený rajčatový toust/Improved tomato toast

Zajímala by mě jedna věc: dá se vypěstovat závislost na toustech? Co jsem si pořídila toustovač, večeříme stále to samé, tedy chleba naplněný tím, co dům dá. Někdy je to variace na včerejší recept, jindy novinka, která mnohdy nepůsobí příliš důvěryhodně, ale nakonec si na ní pochutnáme.


I would be interested in one thing: can add dependence on toastes? What I bought a toaster, we dine the same thing, that is, the bread filled with what the house gives. Sometimes it is a variation to the yesterday's recipe, sometimes a novelty that often does not work very credibly, but we will finally enjoy it.


POTŘEBUJEME: 4 plátky světlého toustového chleba, 2 plátky 30% sýru Eidam, 1 střední rajče, 1 malou cibuli, pepř, citronovou šťávu


WE NEED: 4 slices of light toast bread, 2 slices 30% Eidam cheese, 1 medium tomato, 1 small onion, pepper, lemon juice






POSTUP: Na krajíc toustu dáme 2 kolečka rajčete a 2 kolečka cibule. Vydatně zakápneme citronovou šťávou, podle chuti opepříme. Přidáme plátek sýra a přiklopíme druhým krajícem toustu. Pečeme v toustovači, dokud se sýr nezačne rozpouštět.


PROCEDURE: On the slices of the toast we put 2 tomato wheels and 2 onion wheels. Firmly dip lemon juice, pepper to taste. Add a slice of cheese and wrap the second toast with a toast. Bake in the toaster until the cheese starts to dissolve.






SERVÍROVÁNÍ: Horké jako svačinu, nebo večeři.


SERVING: Hot as a snack or dinner.

Komentáře

Oblíbené příspěvky