Sladké snídaňové tousty/Sweet breakfast toast
Do kuchyňských experimentů jsem se opravdu zamilovala. Abych trochu rozšířila svoje pole působnosti, pořídila jsem si sendvičovač a dala se do zkoušení nových receptů. Jedním z nich byl i tenhle na sladké toustíky.
I really fell in love with kitchen experiments. In order to broaden my affinity, I bought a sandwich and tested the new recipes. One of them was this sweet toast.
Potřebujeme: 4 plátky světlého toustového chleba, marmeládu z libovolného ovoce (mě se osvědčila meruňková, malinová, nebo brusinková), máslo a skořicový cukr
We need: 4 slices of light toast bread, marmalade of any fruit (made of apricot, raspberry or cranberry), butter and cinnamon sugar
Postup: Krajíc chleba namažeme marmeládou a přiklopíme druhým krajícem. Krátce zapečeme v toustovači, dokud pečivo nezačne zlátnout.
Procedure: Cut the bread with marmalade and cover with the other slice. Bake in the toaster shortly until the pastry begins to turn gold.
Servírování: Teplé, potřené máslem a posypané skořicovým cukrem.
Serving: Warm, coated with butter and sprinkled with cinnamon sugar.
Komentáře
Okomentovat