Ráj na Květech?

_DSC4554 (2) Jako každý rok i letos jsme se tĕšily (já a mámka) na každoroční výstavu Kvĕty v Lysé nad Labem. A to bylo tak nĕjak všechno.







Na výstavu jsme opravdu vyrazily, ve čtvrtek, hned první den, kdy byla otevřená, abychom všechno vidĕly hezky z první ruky a co nejčerstvĕjší. Já obalená foťákem a kamerou, počítala jsem s tím, že jako každý rok bude co dokumentovat a jedna pamĕťovka mi na to nebude stačit a navíc jsem si na stránkách Výstavištĕ Lysá nad Labem přečetla, že hlavní část má být na téma "Kousek Ráje", což určitĕ - myslela jsem si - bude zážitek nejen pro oči, ale naprosto určitĕ i nos.


A zatím... Výstavní prostory poloprázdné a celkovĕ dost úsporné, jako by organizátoři nesehnali dost vystavovatelů. V rozlehlých halách a uprostřed prázdné podlahy krčil jediný kvíteček ve váze a Ráj? Pokus sice probĕhl, jenomže žádná sláva. jsem zvyklá na jinou úroveň a jak to tak vypadá, nejsem sama. Na facebookové stránce Výstavištĕ jsem četla negativní ohlasy i na jiné kvĕtinové výstavy...


 

Komentáře

Oblíbené příspěvky